Videotuotanto kaikilla mausteilla, kiitos

Emme ole aivan tavallinen videotuotantoyhtiö – meiltä saat konseptoinnista lähtien asialliset eväät videoviestintään, brändin rakentamiseen ja videomarkkinointiin. Olemme luova videotoimisto, jolla on näkemystä ja osaamista toteuttaa villeimmätkin liikkuvaan kuvaan liittyvät haaveesi.

Palvelufilosofia

Olemme moderniin videotuotantoon erikoistunut suunnittelijoiden, tuottajien ja tekijöiden yhteisö.

Kokonaisvaltaisen sisällöntuotannon konseptimme keskiössä ovat merkityksellisyys, tavoitteellisuus ja korkea laatu. Tavoitteidesi pohjalta suunnittelemme ja tuotamme oivaltavia ja tuloksellisia videosisältöjä. Tämä tarkoittaa videoita, joita katsoessaan videon yleisö ei tuhlaa aikaansa. Etkä sinä markkinointibudjettiasi.

Konseptointi ja käsikirjoitus

Luova konseptointi ja huolellinen käsikirjoitus ovat tekemisemme perusta.

Talomme on täynnä suunnittelu- ja käsikirjoituslahjakkuutta sekä markkinointiviestinnällistä ja kaupallista osaamista. Siksi pystymme vastaamaan kaikkiin tarpeisiin – liittyivätpä ne sitten vaikkapa rekrytointiin, myyntiin, sisäiseen viestintään tai brändimainontaan. Tarinallisella videomainonnalla ja nokkelilla sosiaalisen median kampanjoilla tuotat lisäarvoa kohderyhmillesi ja valjastat videoviestinnän palvelemaan tarpeitasi.

Videokuvaus ja editointi

Loistavan idean jatkumo on tinkimätön toteutus – korkealaatuinen videokuvaus ja huolellinen leikkaus.

Hyvä videoviestintä on paitsi luovaa, kekseliästä, tarpeitasi vastaavaa ja brändisi linjan mukaista, myös teknisesti laadukasta. Tuotantosi kuvataan nykyaikaisella kalustolla kokeneiden ammattilaisten toimesta ja viilataan leikkauspöydällä eri kanaviin sopiviksi animaatioineen, infograafeineen ja visuaalisine efekteineen sekä kieliversioineen – tarpeestasi riippuen.

Videotuotanto tarpeesi mukaan

Suunnittelemme ja toteutamme tavoitteitasi palvelevaa videosisältöä, joka viihdyttää, yllättää, liikuttaa, opettaa ja inspiroi. Saat meiltä näkemystä, ammattiaitoa ja ennen kaikkea ensiluokkaista videosisältöä.

Mainosvideo

Tarinallinen brändifilmi vai taktinen täsmäisku? TV-spotti, some-mainos vai molemmat? Useamman videon videokampanja? Riippumatta siitä missä muodossa ja missä kontekstissa viestisi näkyy ja kuuluu, me teemme parhaamme, että se tuottaa myös tulosta.

Katso töitämme →

Yritysvideo

Jokainen yritys on tarina - ja liikkuva kuva kertoo tarinan tehokkaasti ja inspiroivasti. Huolellisesti ja tavoitteellisesti suunniteltu yritysesittelyvideo on elävä käyntikortti ja erinomainen tapa välittää yrityksen ydinviesti kohderyhmille.Tavoitteenamme on aina video (tai jopa videosarja), jonka avulla voit olla entistä ylpeämpi yrityksestäsi.

Katso töitämme →

Videosarja

Hyvin suunniteltu tuotanto, josta riittää julkaistavaa sisältöä pitkäksi aikaa, taipuu moniin tarpeisiin ja budjetteihin. Strategisesti suunniteltu ja tuotettu videosarja tuottaa sekä iloa että tuloksia pitkällä aikavälillä.

Katso töitämme →

Haastatteluvideo ja asiakastestimoniaali

Kuva tunnetusti kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, mutta sanoillakin on suuri merkitys videoviestinnässä. Parhaiten toimivat etenkin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden suositukset ja positiiviset kokemukset rennosti ja aidosti kerrottuna.

Katso töitämme →

Brändiviihde

Brändiviihde on tapa ansaita huomiota ja sitouttaa katsojia tunnetasolla. Brändätty videosisältö tarkoittaa hyvin suunniteltua, kohderyhmiä kiinnostavaa sisältöä, joka saa ihmiset viihtymään videoidesi ja brändisi parissa. Kohderyhmiä aidosti palveleva sisältö palvelee myös sinua.

Katso töitämme →

Animaatiovideo

Jotkut fantasiat on helpompi toteuttaa animaatiostudiomme hämärässä. Animaatio poistaa mielikuvituksen estot ja havainnollistaa monimutkaisenkin tiedon yksinkertaisessa muodossa.

Katso töitämme →

Rekrytointivideo ja työnantajamielikuva

Rekrytointi on markkinointia, ja potentiaaliselle työntekijälle erotut videoilla siinä missä muillekin. Esittele yrityskulttuuriasi, vinkkaa avoimista paikoista, anna työntekijöidesi ja kollegoidesi kertoa uratarinansa, rakenna työnantajamielikuvaa ja poimi parhaat talentit markkinoilta.

Katso töitämme →

Muut videot & still-kuvaus

Etkö ole ihan varma, millaista videosisältöä kaipaat, tai mitä videotuotannolta pitäisi odottaa? Tarvitsetko esimerkiksi opastusvideon tai tapahtumakuvauksen, vai onko kyse laajemmasta brändin rakentamisesta tai videomarkkinoinnista? Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva videokonsepti, joka täyttää hurjimmatkin haaveesi.

Pyydä tarjous →
×

Video mielessä?

Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

Pyydä tarjous