Videotuotanto

Kokenut kuvaus-, ohjaus-, leikkaus- ja äänitaitureiden kollektiivimme toteuttaa videotoiveesi näyttävästi ja tehokkaasti kaikkialle digitaaliseen ympäristöön.

Videoneromme taitavat myös animaation, grafiikan ja still-kuvat

Olit sitten mainosvideota tai haastattelupätkää vailla, kuva- ja tarinankerronnalle omistautuneet videoneromme varmistavat, että viestisi näkyy, kuuluu ja tuntuu siellä missä pitääkin.

Takanamme on yli 300 videotuotantoa ja kaikki tarvittava tuotannollinen talentti löytyy saman katon alta. Siksi tuotantokoneistomme jyrähtää käyntiin nopeasti ja käy kovilla kierroksilla maaliin asti.

Konseptointi ja käsikirjoitus

Videolle ei ole perinteinen tuotantoyhtiö. Pelkällä tuotannolla ei vielä tähtiin päästä, joten kaiken keskiössä on kaksi asiaa: luova konseptointi ja huolellinen käsikirjoitus.

Tätä konseptointi- ja käsikirjoitustaitoa sekä markkinointiviestinnällistä ja kaupallista osaamista talo on täynnä, joten apua löytyy kaikkiin tarpeisiisi – liittyivätpä ne sitten esimerkiksi rekrytointiin, myyntiin, sisäiseen viestintään tai brändimainontaan. Tarinallisella videomainonnalla ja nokkelilla sosiaalisen median kampanjoilla tuotat lisäarvoa kohderyhmillesi ja valjastat videoviestinnän palvelemaan tarpeitasi.

Videokuvaus ja editointi

Loistavan idean jatkumo on tinkimätön toteutus – korkealaatuinen videokuvaus ja huolellinen leikkaus. Hyvä videoviestintä on paitsi luovaa, kekseliästä, tarpeitasi vastaavaa ja brändisi linjan mukaista, myös teknisesti laadukasta.

Tuotantosi kuvataan nykyaikaisella kalustolla kokeneiden ammattilaisten toimesta ja viilataan leikkauspöydällä eri kanaviin sopiviksi animaatioineen, infograafeineen ja visuaalisine efekteineen sekä kieliversioineen – tarpeestasi riippuen. Asiakaslupauksemme on laadukas, audiovisuaalisesti korkealaatuinen ja tarpeitasi palveleva videotuotanto joka kertoo brändisi tarinaa vaikuttavalla tavalla.

Tutustu asiakastarinoihimme

×

Pyydä tarjous

Video mielessä? Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

Pyydä tarjous