Videomarkkinointi

Osuvinkaan video ei pääse oikeuksiinsa ellei se löydä katsojaansa. Kun kohderyhmäsi ja tavoitteesi ovat tiedossa, autamme sisältöä tekemään tehtävänsä tähän vuosikymmeneen sopivalla kampanjasuunnittelulla. Antaessasi videoidesi jakelun meille, saat vastineeksi tavoitteiden mukaista jakelua, ajantasalla olevat mittarit sekä kanavakohtaista optimointia.

Koulutukset

Koulutamme enemmän kuin mielellämme ammattilaisia videomarkkinoinnin, videotuotannon, luovan suunnittelun ja kanava- sekä mediavalintojen saloihin.

Räätälöimme koulutuksen tai workshopin organisaatiosi tarpeiden mukaan, ja mikäli tarvitset liikkuvan kuvan ammattilaista vierailevaksi puhujaksi tapahtumaasi, sekin järjestyy. Mahdollisia teemoja koulutuksille ovat esimerkiksi:

  • Tarinankerronta videoissa
  • Videoiden tuotantoprosessi
  • Videokampanjan suunnittelu
  • Videomarkkinointi eri kanavissa
  • Videomainonta
  • Livestream-ratkaisut ja 360-videot markkinoinnissa
  • Yrityksen oma videotuotanto

Video-ohjeistus

Autamme mielellämme sisäisen video-ohjeistuksen laatimisessa ja tarvittaessa vaikka taitamme sen tarpeidesi mukaiseksi.

Jos organisaatiossasi on useampia markkinointiosastoja brändeineen, työntekijöitä useissa maissa, useampia viestintään käytettäviä kieliä tai muuten vain tuotatte huomattavan määrän videotuotantoja ehkä useampienkin kumppaneiden kanssa, sisäinen video-opas helpottaa kommunikaatiota ja pitää huolen siitä, että eri tuotannot ovat linjassa brändin kanssa ja visuaaliselta ilmeeltään sekä tone of voiceltaan koherentteja.

Mediajakelu

Erinomaisesti suunniteltu ja laadukkaasti tuotettu videotuotanto ei juuri pöytälaatikon pohjalla palvele tarkoitustaan eikä tuota tuloksia.

Tästä syystä harkittu mediajakelu, jonka budjetteja hallinnoidaan ja allokoidaan suunnitellusti ja tarkoituksenmukaisesti, sekä jonka tuloksia mitataan, on ensiarvoisen tärkeässä roolissa. Natiivimainonta-artikkelit, elokuvateatterit, digitaaliset mainosnäytöt tai jäähallien mediakuutiot ovat keskenään melko erilaisia ympäristöjä videoviestinnälle, joten näitäkin asioita kannattaa pohtia hyvissä ajoin. Täyden palvelun videotoimistolla on oikeat kontaktit oikeisiin mediataloihin, joita hyödynnämme mielellämme jotta saat tuotannostasi kaiken irti - tavoittaen kohderyhmäsi.

Digitaalinen videomarkkinointi

Videomainonta digitaalisissa kanavissa on tuloksellisempaa, kuin äkkiseltään ehkä edes uskaltaisit kuvitella.

Oikeista kanavavalinnoista on vielä pitkä matka vihreänä kukkivaan kampanjaraporttiin –matka on tarkalleen ottaen videokampanjan suunnittelun, budjetoinnin ja teknisen toteutuksen mittainen. Jos kaipaat apua esimerkiksi YouTube-kanavan optimoinnissa tai pre-roll-mainonnan toteuttamisessa, videomarkkinoinnin viherpeukalomme ovat käytettävissäsi.

Katso myös

Katso yleiset videoesimerkit

×

Pyydä tarjous

Video mielessä? Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

Pyydä tarjous