Videomarkkinointi 2017

Tapahtuma järjestettiin 10.11.2016

Videomarkkinointi 2017

Tapahtuman kuvaus

Ketterä videotoimisto Videolle järjesti Suomen ensimmäiset videomarkkinointiaiheiset tapahtumat Helsingin Löyly-ravintolassa marraskuussa 2016.

Videomarkkinointi 2017 oli menestys – yli 800 innokasta markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista ilmoittautui, ja suuren suosion vuoksi tapahtuma järjestettiin kahteen otteeseen! Tapahtumassa kuultiin innostavia puheenvuoroja strategisesta videomarkkinoinnista, tarinankerronnasta ja tuloksellisesta YouTube-mainonnasta.

Strateginen videomarkkinointi

Kati Keronen

Kati Keronen julistaa videoiden uuden aikakauden alkaneeksi. Tarkoituksenmukaisella ja hyvin kohdennetulla sisällöllä saavutat tavoitteesi.

Tarinankerronta videoissa

Markus Nieminen

“Ihmiset eivät muista, mitä sanoit, mutta muistavat sen, mitä sait heidät tuntemaan.” Katso Markuksen esitys tarinankerronnan tärkeydestä.

Tuloksellinen videomainonta

Ossi Ahto

“80% isojen brändien videoista saa alle 10 000 katsojaa.” Ahto kertoo tuloksellisesta videomainonnasta ja sen mittaamisesta.

"Ehdottomasti parhaita tapahtumia vuonna 2016. Loistava paikkavalinta, joka loi hyvän intiimin tunnelman tapahtumalle. Loistavat puhujat ja hyvää asiasisältöä."

Kalle Arponen

Amer Sports Suomi

"Erittäin tervetullut konsepti markkinaan. Paikka oikein hyvä ja sisältö todella mielenkiintoista. Kiitokset!"

Sara Salmikivi

Alma Media

"Aivan mahtava setti. Hyviä muistamisen arvoisia asioita, jotka välillä jäävät taka-alalle työn tohinassa."

Jannica Nyman

Nosto

×

Pysy kuulolla tulevista tapahtumista

Järjestämme tapahtumia tasaiseen tahtiin. Jos haluat olla videomarkkinoinnin ja -viestinnän aallonharjalla, kannattaa ilmoittautua ajoissa – kaikki eivät mahdu mukaan.

Haluan kuulla tulevista tapahtumista