Palvelufilosofia

Taistelu merkityksellisen sisällön puolesta.

Olemme moderniin videotuotantoon erikoistunut suunnittelijoiden, tuottajien ja tekijöiden yhteisö joka uskoo, että avoin ja yhteisölähtöinen tekeminen mahdollistaa osiensa summaa suuremman lopputuloksen. Emme tarjoa vain videotuotantoon pystyvien yksilöiden henkilökohtaista osaamista, vaan kokonaista sisällöntuotannon systeemiä.

Asiakkaalle juttumme realisoituu kiitettävänä hinta-laatusuhteena. Ostaessasi meiltä sisältöä, saat tarkoin valitun joukon päivittäin yhdessä raksuttavia aivoja, jotka ajattelevat viestintäsi parasta useasta eri näkökulmasta. Toimintatapamme on parhaimmillaan pitkäaikaisessa yhteistyössä, mutta myös luotettavan laadukas yksittäisissä tuotannoissa. Tämä tarkoittaa videoita, joita katsoessaan videon yleisö ei tuhlaa aikaansa. Etkä sinä markkinointibudjettiasi.

Tätä kaikkea teemme

Video tarpeesi mukaan

Videolla on monta muotoa. Toteutamme niitä kaikkia ja suunnittelemme niihin parhaiten sopivaa ja tavoitteitasi palvelevaa sisältöä. Riippumatta siitä millaista videota tarvitset, teemme sen aina yritystäsi ja asiakkaitasi ajatellen.

Mainosvideo

Tarinallinen brändifilmi vai taktinen täsmäisku? TV-spotti, some-mainos vai molemmat? Useamman videon videokampanja? Riippumatta siitä missä muodossa ja missä kontekstissa viestisi näkyy ja kuuluu, me teemme parhaamme, että se tuottaa myös tulosta.

Katso töitämme →

Yritysvideo B2B

Hyvä yritysesittelyvideo on tyylikäs ja elävä käyntikortti, joka hurmaa. Sellainen, joka kertoo yrityksestä kaiken olennaisen, mutta jossa loistaa myös firman persoonallisuus. Tavoitteenamme on aina video (tai jopa videosarja), jonka avulla voit olla entistä ylpeämpi yrityksestäsi.

Katso töitämme →

Videosarja

Hyvin suunniteltu tuotanto, josta riittää julkaistavaa sisältöä pitkäksi aikaa, taipuu moniin tarpeisiin ja budjetteihin – saunapuut voi pilkkoa kerralla koko talven edestä tai sitten pesä kerrallaan. Pääasia, että sauna pysyy lämpimänä silloin kuin pitääkin.

Katso töitämme →

Asiakas- tai henkilötarina

Kuva kertoo enemmän kuin…no, tiedät kliseen. Sanoista on tosin iloa. Hyvin tehdyissä asiakastarinoissa ei tarvita edes tuhatta puhuttua sanaa valottamaan tuotteesi tai palvelusi hyötyä. Asiakkaiden ja yhteistyökumppaiden kehut ja suositukset toimivat parhaiten rennosti ja aidosti kerrottuna.

Katso töitämme →

Brändiviihde

Kun puhutaan brändätystä sisällöstä, me puhumme hyvin suunitelluista, kohderyhmiään kiinnostavista some-videosarjoista, formaateista tai konsepteista. Sellaisista, joilla on katsojilleen paljon annettavaa. Valitsemalla oikean kanavan ja esimerkiksi oikean vaikuttajan olet jo yleisösi äärellä.

Katso töitämme →

Animaatiovideo

Jotkut fantasiat on helpompi toteuttaa animaatiostudiomme hämärässä. Animaatio poistaa mielikuvituksen estot ja havainnollistaa monimutkaisenkin tiedon yksinkertaisessa muodossa.

Katso töitämme →

Rekrytointivideo ja työnantajamielikuva

Rekrytointi on markkinointia, ja potentiaaliselle työntekijälle erotut videoilla siinä missä muillekin. Esittele yrityskulttuuriasi, vinkkaa avoimista paikoista, anna työntekijöidesi ja kollegoidesi kertoa uratarinansa, rakenna työnantajamielikuvaa ja poimi parhaat talentit markkinoilta. Video sopii tähän paremmin kuin luuletkaan.

Katso töitämme →
×

Pyydä tarjous

Video mielessä? Niin meilläkin. Kerro videotarpeestasi, me kerromme miten voimme auttaa.

Pyydä tarjous