Videotuotanto

Olemme liikkuvaan kuvaan, luovaan tarinankerrontaan ja videoiden strategiseen hyödyntämiseen erikoistunut videotoimisto. Laadukas video on intohimomme.

Suomen ketterimpänä videotoimistona tarjoamme ammattitaitoista videotuotantoa yrityksille. Olitpa vailla vaikuttavaa mainoselokuvaa tai yksinkertaista haastattelupätkää, älä epäröi ottaa yhteyttä - meillä hoituvat molemmat ja kaikki siltä väliltä!

Konseptointi ja käsikirjoitus

Emme ole vain perinteinen tuotantoyhtiö vaan kokonaisuuden hallitseva videoviestintätoimisto; siksi meillä on talo täynnä luovaa konseptointi- ja käsikirjoitustaitoa sekä markkinointiviestinnällistä ja kaupallista osaamista. Luomme tarinallista videomainontaa ja ideoimme nokkelia sosiaalisen median kampanjoita

Videokuvaus ja leikkaus

Kokeneet videokuvauksen ammattilaisemme huolehtivat siitä, että videoviestintäsi on paitsi teknisesti laadukasta, myös tarpeitasi vastaavaa ja brändisi linjan mukaista. Käytössämme ovat parhaat työkalut laadukkaasta kalustosta monipuolisiin editointiohjelmiin. Leikkauspöydällä versioimme videosi eri kanaviin sopiviksi ja toteutamme animaatiot, infograafit sekä visuaaliset efektit.

Haluaisitko nähdä esimerkkejä tuotannoistamme? Esimerkkejä löydät täältä