VIDEOMARKKINOINTI 2017

Ketterä videotoimisto Videolle järjesti Suomen ensimmäiset videomarkkinointiaiheiset tapahtumat Helsingin Löyly-ravintolassa marraskuussa 2016. Videomarkkinointi 2017 oli menestys – yli 800 innokasta markkinoinnin ja viestinnän ammattilaista ilmoittautui, ja suuren suosion vuoksi tapahtuma järjestettiin kahteen otteeseen! Tapahtumassa kuultiin innostavia puheenvuoroja strategisesta videomarkkinoinnista, tarinankerronnasta ja tuloksellisesta YouTube-mainonnasta.

Seuraava videomarkkinoinnin tapahtuma on tulossa keväällä 2017.

Haluatko saada tiedon kun seuraava tapahtuma lähenee?
"

Ehdottomasti parhaita tapahtumia vuonna 2016. Loistava paikkavalinta, joka loi hyvän intiimin tunnelman tapahtumalle. Loistavat puhujat ja hyvää asiasisältöä.

Kalle Arponen
Amer Sports Suomi

"

Erittäin tervetullut konsepti markkinaan. Paikka oikein hyvä ja sisältö todella mielenkiintoista. Kiitokset!

Sara Salmikivi
Alma Media

"

Aivan mahtava setti. Hyviä muistamisen arvoisia asioita, jotka välillä jäävät taka-alalle työn tohinassa.

Jannica Nyman
Nosto

TALLENTEET

KATI KERONEN

Strateginen videomarkkinointi

Kati Keronen julistaa videoiden uuden aikakauden alkaneeksi. Tarkoituksenmukaisella ja hyvin kohdennetulla sisällöllä saavutat tavoitteesi.

MARKUS NIEMINEN

Tarinankerronta videoissa

“Ihmiset eivät muista, mitä sanoit, mutta muistavat sen, mitä sait heidät tuntemaan.” Katso Markuksen esitys tarinankerronnan tärkeydestä.

OSSI AHTO

Tuloksellinen videomainonta

“80% isojen brändien videoista saa alle 10k katsojaa.” Ahto kertoo tuloksellisesta videomainonnasta ja sen mittaamisesta.