VAIKUTTAVA VIDEOVIESTINTÄ

Videotoimisto Videolle järjesti 22.3.2017 Helsingin Nosturissa Vaikuttava Videoviestintä -tapahtuman, joka keräsi paikan päälle yli 200 markkinoinnin, viestinnän ja luovan alan huippuosaajaa. Lisäksi live streamin kautta tapahtumaa seurasi yli 60 henkeä. Inspiroivan illan puhujina vierailivat Sani Leino, Viivi Huuska ja Valtteri Lindholm. Loistavasti sujunut tapahtuma avasi interaktiivisen, kantaaottavan ja rohkean videoviestinnän maailmaa ja antoi monelle ammattilaiselle ideoita ja innostusta toimistolle vietäväksi.

Haluatko saada tiedon kun seuraava tapahtuma lähenee?
"

Loistavat puhujat! Onnistuitte kolahduttamaan juuri minua Viivi Huuskalla puhujana. Tunnelma todella hyvin rakennettu, info yleisesti tapahtumasta myös plussaa ja tarjoilut enemmän kuin osasi odottaa. En voi uskoa että tulin veloituksettomaan tapahtumaan. Kiitos!

Anja Popov
Oy Nordic Progress Ab

"

Mahtava setti, kokonaisuus 9,5 pistettä! Onnea ja menestystä - ehdottomasti tulen seuraavaan tapahtumaanne!

Jussi Liikala
Barona Group

"

Innostava, inspiroiva ja ajatuksia herättävä! Eväitä konttorille vietäväksi.

Sirpa Lund
Oy Sika Finland Ab

TALLENTEET

SANI LEINO

Interaktiivinen videoviestintä

Sani kertoo teknologian merkityksestä vuorovaikutteisen videoviestintäkampanjan rakentamisessa. Havainnollistavien esimerkkien kautta hän näyttää, kuinka 360-asteisia videoita ja niihin integroitavia toteutuksia on käytetty hyödyksi markkinoinnissa ja miten uudet alustat mahdollistavat aivan toisenlaisia kokemuksia, kuin mihin olemme aiemmin tottuneet.

VIIVI HUUSKA

Kantaaottava videoviestintä

Viivi Huuska kertoo oman tarinansa kantaaottavien videoiden toteuttajana sekä esittelee koskettavien esimerkkien kautta, miksi kantaaottava videoviestintä on tärkeää ja vaikuttavaa paitsi populäärikulttuurissa, myös brändien viestinnässä.

VALTTERI LINDHOLM

Rohkea videoviestintä

Varustelekan perustaja ja toimitusjohtaja Valtteri Lindholm näyttää, miten hänen perustamansa armeijatavaran verkkokauppa nousi yhdeksi Suomen markkinointiskenen noteeratuimmista referensseistä rohkean videoviestinnän saralla. Varustelekan tarina on tarina viraalisuosiosta, terveestä hulluudesta ja ennakkoluulottomasta tekemisestä ainaisen pohtimisen ja vatvomisen sijaan.