IS LIIGAPÖRSSI

Valitse Liiga, valitse seura, valitse pelaaja eli #ValitseMut! Suomen ketterin videotalo konseptoi ja toteutti yhdelle valtakunnan seuratuimmista urheilubrändeistä sekä sen viralliselle valmentajapelille 45-osaisen sosiaalisen median videomarkkinointikampanjan. Videoilla kotimaisen lätkäliigan tähdet esittelevät osaamistaan ja huumorintajuaan.

Mitä tehtiin?

Asiakkaina olivat Jääkiekon SM-Liiga Oy sekä Sanoma Media Finland -konsernin alainen Sanoma Games. Tuotannon tarkoituksena oli markkinoida IS Liigapörssi-valmentajapeliä sosiaalisen median kanavissa syksyn 2015 aikana. Videoideat käsikirjoitettiin yhteistyössä asiakkaiden kanssa, ja seurat kontaktoitiin kuvauspäivien järjestämiseksi.

Aihetunnisteeksi valjastettiin #ValitseMut, ja kustakin jääkiekkoliigan seurasta kuvattiin kunkin seuran kotikaupungissa 3 lyhyttä videota, joissa pelaajat tekivät erilaisia nokkelia suoritteita tai temppuja repliikkien säestämänä. Videoita oli siis yhteensä 45, ja niitä jaettiin niin Liigapörssin, Liigan kuin seurojenkin sosiaalisen median kanavissa (Facebook, Twitter, Instagram) ennen kauden alkua sekä sen aikana. Tulokset olivat erinomaisia ja kampanja uusittiin syksyllä 2016. Vuoden 2016 tuotannon videoista osa päätyi myös kansalliseen tv-levitykseen Nelonen Pro-kanavien kautta.

"

“Yhteistyö ideointivaiheesta lopputulokseen oli joustavaa ja ketterää. Projektissa vastaantulleet nopeatkin odottamattomat muutokset saatiin lennostakin taklattua. Huikeassa projektissa saatiin pelaajat heittäytymään muutenkin kuin kiekon eteen.”

Ville Järvinen, Sanoma Games