F-SECURE

Tietoturva-alan suomalainen menestystarina F-Secure suojaa yksityisyyttäsi ja tarjoaa turvaa laitteillesi, missä sitten oletkin. Videolle.fi kääräisi edellämainitun viestin tunnelmallisen markkinointivideon muotoon.

Mitä tehtiin?

Asiakas halusi F-Securen tuotalanseerauksen yhteyteen kotisivuilleen videon, joka herättää mielenkiinnon korostaen turvallisuutta ja tuotekokonaisuuden ominaisuuksia. Yksityisesti ja turvallisesti netissä surffaaminen, lasten netinkäyttö sekä haittaohjelmilta ja viruksilta suojaaminen olivat tuotteen keskeiset ominaisuudet, joita tuotiin esille arkisten kohtauksien avulla. Kohtauksissa korostuvat ihmisten huolettomuus ja vapaus.

Videon käsikirjoitus pohjautuu loppukesän hetkiin, joissa ihmiset irtautuvat arjesta ja nauttivat elämästä. Kaikissa näissä hetkissä F-Secure turvaa ja suojaa netin käytön. Kuvauslokaatioiksi valittiin skandinaavisia ja kesäisiä lokaatioita. Luonto, metsä ja meri yhdistettiin urbaaniin maisemaan, jotta pystyttiin luomaan raikas ja huoleton tunnelma. Helsingin saaristo, pienet ja tunnelmalliset kujat ja kaupungin keskustasta lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevat runsaat metsät ovat ainutlaatuisia kuvauslokaatioita. Palokunnan sadetuksen avulla hoitui myös pieni luonnonvoimien hallitseminen.

"

”Tavoitteenamme oli tehdä tunnelmallinen video, josta kuitenkin saisi hyvän käsityksen tuotteen ominaisuuksista. Videolle-tiimi onnistui tässä hienosti. Pidimme erityisesti videon raikkaasta ja valoisasta ilmeestä sekä laadukkaasta kuvausjäljestä. Yhteydenpito sujui aina nopealla tahdilla sekä hyvällä fiiliksellä. Erityiskiitokset annamme mukavalle tiimille, jonka kanssa oli ilo työskennellä.”

Sara Schroderus,
Marketing Specialist
F-Secure